fbpx
Previous slide
Next slide

Εφαρμογές και οφέλη:

Αθλητικοί τραυματισμοί: Το Cryofacial / Cryotopical είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία αθλητικών τραυματισμών. Βοηθά στη μείωση του πρηξίματος, στην ανακούφιση από τον πόνο και στην επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης. Οι αθλητές υψηλών επιδόσεων την επιλέγουν συχνά για ταχεία αποκατάσταση και επιστροφή στους αγώνες.

Μετεγχειρητική αποκατάσταση: Μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, το Cryofacial / Cryotopical μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανακούφιση από τον πόνο και τη μείωση του οιδήματος, επιταχύνοντας τη διαδικασία ανάρρωσης. Οι ασθενείς αναφέρουν ταχύτερη ανάρρωση και βελτιωμένη κινητικότητα μετά από συνεδρίες Cryofacial / Cryotopical.

Χρόνιος πόνος: Για τα άτομα που υποφέρουν από χρόνιο πόνο, η Cryofacial / Cryotopical προσφέρει μια μη φαρμακευτική επιλογή ανακούφισης. Βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και στην ανακούφιση από τον πόνο, γεγονός που βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Πρόσθετα οφέλη:

Μείωση της φλεγμονής και του οιδήματος
Αθλητική αποθεραπεία
Συστολή των αιμοφόρων αγγείων
Ανάπλαση των τραυματισμένων ιστών
Ανακούφιση από πόνους
Αποκατάσταση τραυματισμών: διαστρέμματα, τενοντίτιδες, μυϊκοί πόνοι

Cryofacial / Cryotopical

Τι είναι το Cryofacial / Cryotopical;

Το Cryofacial / Cryotopical είναι μια εξειδικευμένη εφαρμογή κρυοθεραπείας που επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιμετώπιση του πόνου, της φλεγμονής και του τραυματισμού σε συγκεκριμένες περιοχές, παρέχοντας στοχευμένη ανακούφιση και επούλωση.

Πώς λειτουργεί;

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Cryofacial / Cryotopical, η οποία διαρκεί συνήθως 10-12 λεπτά, μια ειδική επαγγελματική συσκευή εφαρμόζει τοπικά εξατμιζόμενο υγρό άζωτο σε θερμοκρασία έως -130°C σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος. Αυτό το ακραίο ψύχος ενεργοποιεί μια σειρά ευεργετικών φυσιολογικών αντιδράσεων στο σώμα.

CRYOFACIAL και CRYOTOPICAL

Μεμονωμένη Συνεδρία

Πακέτο 10 Συνεδρίες

25 €

105 €