Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου
1. Προστασία δεδομένων με μια ματιά
Γενικές πληροφορίες

Οι ακόλουθες πληροφορίες παρέχουν μια απλή επισκόπηση του τι συμβαίνει με τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Προσωπικά δεδομένα είναι όλα τα δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσωπική σας ταυτοποίηση. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το θέμα της προστασίας δεδομένων, ανατρέξτε στη δήλωση προστασίας δεδομένων που παρατίθεται κάτω από το παρόν κείμενο.

Συλλογή δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο
Ποιος είναι υπεύθυνος για τη συλλογή δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο;

Η επεξεργασία δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο πραγματοποιείται από τον διαχειριστή του ιστότοπου. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας του στην ενότητα «Πληροφορίες σχετικά με τον υπεύθυνο επεξεργασίας» της παρούσας πολιτικής απορρήτου.

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας;

Αφενός, τα δεδομένα σας συλλέγονται όταν μας τα παρέχετε. Αυτά μπορεί, για παράδειγμα, να είναι δεδομένα που καταχωρίζετε σε μια φόρμα επικοινωνίας.

Άλλα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα ή με τη συγκατάθεσή σας από τα συστήματα πληροφορικής μας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Πρόκειται κυρίως για τεχνικά δεδομένα (π.χ. πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, λειτουργικό σύστημα ή χρόνος προβολής της σελίδας). Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται αυτόματα μόλις εισέλθετε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας;

Ορισμένα από τα δεδομένα συλλέγονται για να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπος παρέχεται χωρίς σφάλματα. Άλλα δεδομένα ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για την ανάλυση της συμπεριφοράς του χρήστη.

Ποια δικαιώματα έχετε σχετικά με τα δεδομένα σας;

Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με την προέλευση, τον αποδέκτη και τον σκοπό των αποθηκευμένων προσωπικών σας δεδομένων χωρίς χρέωση ανά πάσα στιγμή. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ή τη διαγραφή αυτών των δεδομένων. Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας αυτή ανά πάσα στιγμή για το μέλλον. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων υπό ορισμένες συνθήκες. Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με το θέμα της προστασίας των δεδομένων.

Εργαλεία ανάλυσης και εργαλεία από τρίτους παρόχους

Όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο, η συμπεριφορά σας κατά την πλοήγησή σας μπορεί να αναλυθεί στατιστικά. Αυτό γίνεται κυρίως με τη χρήση των λεγόμενων προγραμμάτων ανάλυσης.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτά τα προγράμματα ανάλυσης μπορείτε να βρείτε στην ακόλουθη πολιτική απορρήτου.

2. φιλοξενία

Φιλοξενούμε το περιεχόμενο του ιστότοπού μας στον ακόλουθο πάροχο:

Εξωτερική φιλοξενία

Αυτός ο ιστότοπος φιλοξενείται εξωτερικά. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται σε αυτόν τον ιστότοπο αποθηκεύονται στους διακομιστές του/των οικοδεσπότη/ων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν διευθύνσεις IP, αιτήματα επικοινωνίας, μετα- και επικοινωνιακά δεδομένα, δεδομένα συμβάσεων, στοιχεία επικοινωνίας, ονόματα, προσβάσεις στον ιστότοπο και άλλα δεδομένα που δημιουργούνται μέσω ενός ιστότοπου.

Η εξωτερική φιλοξενία πραγματοποιείται με σκοπό την εκπλήρωση της σύμβασης με τους δυνητικούς και υφιστάμενους πελάτες μας (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο β ΓΚΠΔ) και προς το συμφέρον της ασφαλούς, γρήγορης και αποτελεσματικής παροχής της διαδικτυακής μας προσφοράς από επαγγελματία πάροχο (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ ΓΚΠΔ). Εάν έχει ζητηθεί αντίστοιχη συγκατάθεση, η επεξεργασία πραγματοποιείται αποκλειστικά βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 εδ. α ΓΚΠΔ και του άρθρου 25 παρ. 1 TDDDG, εφόσον η συγκατάθεση περιλαμβάνει την αποθήκευση cookies ή την πρόσβαση σε πληροφορίες στην τελική συσκευή του χρήστη (π.χ. αποτύπωμα συσκευής) κατά την έννοια του TDDDG. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Ο/οι οικοδεσπότης/ες μας θα επεξεργάζεται/ονται τα δεδομένα σας μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων εκτέλεσής του/τους και θα ακολουθεί/ουν τις οδηγίες μας όσον αφορά τα δεδομένα αυτά.

Χρησιμοποιούμε τους ακόλουθους οικοδεσπότες:

easyname GmbH
Canettistraße 5/10,
1100 Βιέννη

Επεξεργασία παραγγελιών

Έχουμε συνάψει σύμβαση επεξεργασίας παραγγελιών (AVV) για τη χρήση της προαναφερθείσας υπηρεσίας. Πρόκειται για μια σύμβαση που προβλέπεται από τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, η οποία εγγυάται ότι τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του ιστοτόπου μας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας και σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ.

3. γενικές σημειώσεις και υποχρεωτικές πληροφορίες
Προστασία δεδομένων

Οι διαχειριστές αυτών των σελίδων λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα εμπιστευτικά και σύμφωνα με τους νόμιμους κανονισμούς προστασίας δεδομένων και την παρούσα πολιτική απορρήτου.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συλλέγονται διάφορα προσωπικά δεδομένα. Τα προσωπικά δεδομένα είναι δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσωπική σας ταυτοποίηση. Η παρούσα πολιτική απορρήτου εξηγεί ποια δεδομένα συλλέγουμε και για ποιο λόγο τα χρησιμοποιούμε. Εξηγεί επίσης πώς και για ποιο σκοπό γίνεται αυτό.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η διαβίβαση δεδομένων μέσω του Διαδικτύου (π.χ. κατά την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ενδέχεται να υπόκειται σε αδυναμίες ασφαλείας. Η πλήρης προστασία των δεδομένων από την πρόσβαση τρίτων δεν είναι δυνατή.

Σημείωση σχετικά με τον υπεύθυνο φορέα

Υπεύθυνος για την επεξεργασία δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο είναι

Soma Wellness
Ηρακλείτου 76
152 38 Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: +30 2106390859
E-mail: info@somawellness.gr

Υπεύθυνος επεξεργασίας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που καθορίζει μόνο του ή από κοινού με άλλους τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (π.χ. ονόματα, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.).

Περίοδος αποθήκευσης

Εκτός εάν έχει καθοριστεί μια πιο συγκεκριμένη περίοδος αποθήκευσης στην παρούσα πολιτική απορρήτου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα παραμείνουν σε εμάς έως ότου παύσει να ισχύει ο σκοπός της επεξεργασίας των δεδομένων. Εάν προβάλλετε αιτιολογημένο αίτημα διαγραφής ή ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν, εκτός εάν έχουμε άλλους νομικά επιτρεπτές αιτίες για την αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων (π.χ. περίοδοι διατήρησης βάσει της φορολογικής ή εμπορικής νομοθεσίας)- στην τελευταία περίπτωση, η διαγραφή θα πραγματοποιηθεί αφού οι λόγοι αυτοί παύσουν να ισχύουν.

Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο

Εάν έχετε συναινέσει στην επεξεργασία δεδομένων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 εδ. α ΓΚΠΔ ή του άρθρου 9 παρ. 2 εδ. α ΓΚΠΔ, στο βαθμό που οι ειδικές κατηγορίες δεδομένων υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 1 ΓΚΠΔ. Σε περίπτωση ρητής συγκατάθεσης για τη διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτες χώρες, η επεξεργασία δεδομένων πραγματοποιείται επίσης βάσει του άρθρου 49 παράγραφος 1 στοιχείο α) ΓΚΠΔ. Εάν έχετε συναινέσει στην αποθήκευση cookies ή στην πρόσβαση σε πληροφορίες στην τελική σας συσκευή (π.χ. μέσω αποτυπώματος συσκευής), η επεξεργασία δεδομένων πραγματοποιείται επίσης βάσει του άρθρου 25 παράγραφος 1 του TDDDG. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Εάν τα δεδομένα σας απαιτούνται για την εκπλήρωση μιας σύμβασης ή για την εφαρμογή προσυμβατικών μέτρων, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας βάσει του άρθρου 6 παράγραφος 1 στοιχείο β) του ΓΚΠΔ. Επιπλέον, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας εάν αυτό είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση νομικής υποχρέωσης βάσει του άρθρου 6 παράγραφος 1 στοιχείο γ) ΓΚΠΔ. Η επεξεργασία δεδομένων μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί βάσει του έννομου συμφέροντός μας σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 εδ. στ ΓΚΠΔ. Πληροφορίες σχετικά με τις σχετικές νομικές βάσεις σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση παρέχονται στις επόμενες παραγράφους της παρούσας πολιτικής απορρήτου.

Σημείωση σχετικά με τη διαβίβαση δεδομένων σε τρίτες χώρες που δεν είναι ασφαλείς σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και τη διαβίβαση σε αμερικανικές εταιρείες που δεν είναι πιστοποιημένες από το DPF

Μεταξύ άλλων, χρησιμοποιούμε εργαλεία από εταιρείες με έδρα σε τρίτες χώρες που δεν είναι ασφαλή σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και εργαλεία των ΗΠΑ, των οποίων οι πάροχοι δεν είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με το πλαίσιο προστασίας δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ (DPF). Εάν αυτά τα εργαλεία είναι ενεργά, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν σε αυτές τις χώρες και να υποβληθούν εκεί σε επεξεργασία. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι σε τρίτες χώρες που δεν είναι ασφαλείς σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων δεν μπορεί να διασφαλιστεί επίπεδο προστασίας δεδομένων συγκρίσιμο με εκείνο της ΕΕ.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι ΗΠΑ, ως ασφαλής τρίτη χώρα, έχουν γενικά ένα επίπεδο προστασίας δεδομένων συγκρίσιμο με αυτό της ΕΕ. Συνεπώς, η διαβίβαση δεδομένων στις ΗΠΑ επιτρέπεται εάν ο παραλήπτης είναι πιστοποιημένος βάσει του «πλαισίου προστασίας δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ» (DPF) ή διαθέτει κατάλληλες πρόσθετες εγγυήσεις. Πληροφορίες σχετικά με τις διαβιβάσεις σε τρίτες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των αποδεκτών των δεδομένων, μπορείτε να βρείτε στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

Αποδέκτες προσωπικών δεδομένων

Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, συνεργαζόμαστε με διάφορους εξωτερικούς οργανισμούς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι επίσης απαραίτητη η διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε αυτούς τους εξωτερικούς οργανισμούς. Διαβιβάζουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε εξωτερικούς φορείς μόνο εάν αυτό είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση μιας σύμβασης, εάν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε (π.χ. διαβίβαση δεδομένων σε φορολογικές αρχές), εάν έχουμε έννομο συμφέρον για τη διαβίβαση σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 εδ. στ ΓΚΠΔ ή εάν άλλη νομική βάση επιτρέπει τη διαβίβαση δεδομένων. Όταν χρησιμοποιούμε εκτελούντες την επεξεργασία, διαβιβάζουμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας μόνο βάσει έγκυρης σύμβασης για την επεξεργασία παραγγελιών. Σε περίπτωση κοινής επεξεργασίας, συνάπτεται συμφωνία κοινής επεξεργασίας.

Ανάκληση της συγκατάθεσής σας για την επεξεργασία δεδομένων

Πολλές πράξεις επεξεργασίας δεδομένων είναι δυνατές μόνο με τη ρητή συγκατάθεσή σας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε οποιαδήποτε συγκατάθεση έχετε ήδη δώσει. Η νομιμότητα της επεξεργασίας δεδομένων που πραγματοποιήθηκε μέχρι την ανάκληση δεν επηρεάζεται από την ανάκληση.

Δικαίωμα εναντίωσης στη συλλογή δεδομένων σε ειδικές περιπτώσεις και στην απευθείας διαφήμιση (άρθρο 21 ΓΚΠΔ)

ΕΆΝ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΒΆΣΕΙ ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ. 6 ABS. 1 LIT. E Ή F GDPR, ΈΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΊΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΏΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΑΝΆ ΠΆΣΑ ΣΤΙΓΜΉ ΓΙΑ ΛΌΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΊΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΉ ΣΑΣ. Η ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΝΟΜΙΚΉ ΒΆΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΒΑΣΊΖΕΤΑΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΒΡΕΘΕΊ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΎΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΠΟΡΡΉΤΟΥ. ΕΆΝ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΊΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΌΜΑΣΤΕ ΠΛΈΟΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΈΝΑ, ΕΚΤΌΣ ΕΆΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΊΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΎΣ ΝΌΜΙΜΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΎΟΥΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΏΝ ΣΑΣ Ή Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΊ ΤΗ ΘΕΜΕΛΊΩΣΗ, ΆΣΚΗΣΗ Ή ΥΠΕΡΆΣΠΙΣΗ ΝΟΜΙΚΏΝ ΑΞΙΏΣΕΩΝ (ΑΝΤΊΡΡΗΣΗ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 21 ΠΑΡ. 1 GDPR).

ΕΆΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ ΣΑΣ ΥΠΟΒΆΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΎΣ ΆΜΕΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΉΣ ΠΡΟΏΘΗΣΗΣ, ΈΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΊΤΕ ΑΝΆ ΠΆΣΑ ΣΤΙΓΜΉ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΎΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΎΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΌΓΩ ΕΜΠΟΡΙΚΉΣ ΠΡΟΏΘΗΣΗΣ- ΑΥΤΌ ΙΣΧΎΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΆΡΤΙΣΗ ΠΡΟΦΊΛ ΣΤΟ ΒΑΘΜΌ ΠΟΥ ΑΥΤΉ ΣΧΕΤΊΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΌΓΩ ΆΜΕΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΠΡΟΏΘΗΣΗ. ΕΆΝ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΊΤΕ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΎΝ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΎΣ ΆΜΕΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΉΣ ΠΡΟΏΘΗΣΗΣ (ΑΝΤΊΡΡΗΣΗ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 21 ΠΑΡΆΓΡΑΦΟΣ 2 ΤΟΥ ΓΚΠΔ).

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή

Σε περίπτωση παραβάσεων του ΓΚΠΔ, τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν καταγγελία σε εποπτική αρχή, ιδίως στο κράτος μέλος της συνήθους διαμονής τους, του τόπου εργασίας τους ή του τόπου της εικαζόμενης παράβασης. Το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας δεν θίγει οποιοδήποτε άλλο διοικητικό ή δικαστικό ένδικο μέσο.

Δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε αυτόματα βάσει της συγκατάθεσής σας ή σε εκτέλεση σύμβασης να σας τα παραδώσουμε σε εσάς ή σε τρίτους σε κοινώς χρησιμοποιούμενο, αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο. Εάν ζητήσετε την άμεση διαβίβαση των δεδομένων σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, αυτό θα γίνει μόνο εάν είναι τεχνικά εφικτό.

Ενημέρωση, διόρθωση και διαγραφή

Στο πλαίσιο των εφαρμοστέων νομικών διατάξεων, έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα δωρεάν πληροφόρησης σχετικά με τα αποθηκευμένα προσωπικά σας δεδομένα, την προέλευση και τον αποδέκτη τους και τον σκοπό της επεξεργασίας των δεδομένων και, εάν είναι απαραίτητο, το δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής αυτών των δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή σχετικά με αυτό και άλλα ερωτήματα σχετικά με το θέμα των προσωπικών δεδομένων.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή για το σκοπό αυτό. Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας υφίσταται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Εάν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων που έχουμε αποθηκεύσει, χρειαζόμαστε γενικά χρόνο για να το ελέγξουμε. Κατά τη διάρκεια της επανεξέτασης, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
Εάν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ήταν/είναι παράνομη, μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας δεδομένων αντί της διαγραφής.
Εάν δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά τα χρειάζεστε για την άσκηση, υπεράσπιση ή διεκδίκηση νομικών αξιώσεων, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων αντί της διαγραφής τους.
Εάν έχετε υποβάλει αντίρρηση σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 ΓΚΠΔ, πρέπει να υπάρξει ισορροπία μεταξύ των συμφερόντων σας και των δικών μας. Εφόσον δεν έχει ακόμη καθοριστεί ποιανού συμφέροντα υπερισχύουν, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Εάν έχετε περιορίσει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα δεδομένα αυτά – εκτός από την αποθήκευσή τους – μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο με τη συγκατάθεσή σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων ή για την προστασία των δικαιωμάτων άλλου φυσικού ή νομικού προσώπου ή για λόγους σημαντικού δημόσιου συμφέροντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή κράτους μέλους.

Κρυπτογράφηση SSL ή TLS

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL ή TLS για λόγους ασφαλείας και για την προστασία της μετάδοσης εμπιστευτικού περιεχομένου, όπως παραγγελίες ή ερωτήματα που μας στέλνετε ως διαχειριστή του ιστότοπου. Μπορείτε να αναγνωρίσετε μια κρυπτογραφημένη σύνδεση από το γεγονός ότι η γραμμή διεύθυνσης του προγράμματος περιήγησης αλλάζει από «http://» σε «https://» και από το σύμβολο κλειδαριάς στη γραμμή του προγράμματος περιήγησης.

Εάν είναι ενεργοποιημένη η κρυπτογράφηση SSL ή TLS, τα δεδομένα που μας διαβιβάζετε δεν μπορούν να διαβαστούν από τρίτους.

Ένσταση σε διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Με το παρόν διαμαρτυρόμαστε για τη χρήση των δεδομένων επικοινωνίας που δημοσιεύονται στο πλαίσιο της υποχρέωσής μας να παρέχουμε μια νόμιμη ειδοποίηση με σκοπό την αποστολή μη ζητηθέντος διαφημιστικού και ενημερωτικού υλικού. Οι διαχειριστές του ιστότοπου επιφυλάσσονται ρητά για την ανάληψη νομικών μέτρων σε περίπτωση μη ζητηθείσας αποστολής διαφημιστικών πληροφοριών, όπως τα μηνύματα spam.

4. Συλλογή δεδομένων στον παρόντα δικτυακό τόπο
Cookies

Οι σελίδες μας στο Διαδίκτυο χρησιμοποιούν τα λεγόμενα «cookies». Τα cookies είναι μικρά πακέτα δεδομένων και δεν προκαλούν καμία βλάβη στην τελική σας συσκευή. Αποθηκεύονται στη συσκευή σας είτε προσωρινά για τη διάρκεια μιας συνεδρίας (cookies συνεδρίας) είτε μόνιμα (μόνιμα cookies). Τα cookies συνόδου διαγράφονται αυτόματα στο τέλος της επίσκεψής σας. Τα μόνιμα cookies παραμένουν αποθηκευμένα στην τελική σας συσκευή μέχρι να τα διαγράψετε εσείς ή να διαγραφούν αυτόματα από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από εμάς (first-party cookies) ή από τρίτες εταιρείες (τα λεγόμενα third-party cookies). Τα cookies τρίτου μέρους επιτρέπουν την ενσωμάτωση ορισμένων υπηρεσιών από εταιρείες τρίτων μέσα σε ιστότοπους (π.χ. cookies για την επεξεργασία υπηρεσιών πληρωμών).

Τα cookies έχουν διάφορες λειτουργίες. Πολλά cookies είναι τεχνικά απαραίτητα, καθώς ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπου δεν θα λειτουργούσαν χωρίς αυτά (π.χ. η λειτουργία καλαθιού αγορών ή η προβολή βίντεο). Άλλα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών ή για διαφημιστικούς σκοπούς.

Τα cookies που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της διαδικασίας ηλεκτρονικής επικοινωνίας, για την παροχή ορισμένων λειτουργιών που έχετε ζητήσει (π.χ. για τη λειτουργία καλαθιού αγορών) ή για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπου (π.χ. cookies για τη μέτρηση του διαδικτυακού κοινού) (απαραίτητα cookies) αποθηκεύονται βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 στοιχ. στ ΓΚΠΔ, εκτός εάν ορίζεται άλλη νομική βάση. Ο διαχειριστής του ιστότοπου έχει έννομο συμφέρον στην αποθήκευση των απαραίτητων cookies για την τεχνικά άψογη και βελτιστοποιημένη παροχή των υπηρεσιών του. Εάν έχει ζητηθεί η συγκατάθεση για την αποθήκευση cookies και συγκρίσιμων τεχνολογιών αναγνώρισης, η επεξεργασία πραγματοποιείται αποκλειστικά βάσει αυτής της συγκατάθεσης (άρθρο 6 παρ. 1 εδ. α ΓΚΠΔ και άρθρο 25 παρ. 1 TDDDG)- η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας έτσι ώστε να ενημερώνεστε για τη ρύθμιση των cookies και να επιτρέπετε τα cookies μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να αποκλείετε την αποδοχή των cookies για ορισμένες περιπτώσεις ή γενικά και να ενεργοποιείτε την αυτόματη διαγραφή των cookies όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης. Εάν τα cookies απενεργοποιηθούν, η λειτουργικότητα αυτού του ιστότοπου ενδέχεται να περιοριστεί.

Μπορείτε να μάθετε ποια cookies και ποιες υπηρεσίες χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

Αρχεία καταγραφής διακομιστή

Ο πάροχος των σελίδων συλλέγει και αποθηκεύει αυτόματα πληροφορίες στα λεγόμενα αρχεία καταγραφής διακομιστή, τα οποία το πρόγραμμα περιήγησής σας διαβιβάζει αυτόματα σε εμάς. Αυτά είναι

Τύπος προγράμματος περιήγησης και έκδοση προγράμματος περιήγησης
Χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα
URL παραπομπής
Όνομα κεντρικού υπολογιστή του υπολογιστή πρόσβασης
Ώρα έρευνας του διακομιστή
Διεύθυνση IP

Τα δεδομένα αυτά δεν συγχωνεύονται με άλλες πηγές δεδομένων.

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται βάσει του άρθρου 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ. Ο διαχειριστής του ιστοτόπου έχει έννομο συμφέρον για την τεχνικά άψογη παρουσίαση και βελτιστοποίηση του ιστοτόπου του – τα αρχεία καταγραφής του διακομιστή πρέπει να καταγράφονται για το σκοπό αυτό.

Φόρμα επικοινωνίας

Εάν μας στείλετε ερωτήματα μέσω της φόρμας επικοινωνίας, τα στοιχεία σας από τη φόρμα ερωτήματος, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας που παρέχετε εκεί, θα αποθηκευτούν από εμάς για τους σκοπούς της επεξεργασίας του ερωτήματος και σε περίπτωση περαιτέρω ερωτήσεων. Δεν θα διαβιβάσουμε αυτά τα δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Τα δεδομένα αυτά υποβάλλονται σε επεξεργασία βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 εδ. β ΓΚΠΔ, εάν το ερώτημά σας σχετίζεται με την εκπλήρωση μιας σύμβασης ή είναι απαραίτητο για την εφαρμογή προσυμβατικών μέτρων. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, η επεξεργασία βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας για την αποτελεσματική επεξεργασία των ερωτημάτων που μας απευθύνονται (άρθρο 6 παρ. 1 εδ. στ ΓΚΠΔ) ή στη συγκατάθεσή σας (άρθρο 6 παρ. 1 εδ. α ΓΚΠΔ), εφόσον αυτή έχει ζητηθεί- η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα που παρέχετε στη φόρμα επικοινωνίας μέχρι να ζητήσετε τη διαγραφή τους, να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την αποθήκευσή τους ή να πάψει να ισχύει ο σκοπός της αποθήκευσής τους (π.χ. μετά την εκπλήρωση του αιτήματός σας). Οι υποχρεωτικές νομοθετικές διατάξεις – ιδίως οι περίοδοι διατήρησης – παραμένουν ανεπηρέαστες.

Ερώτηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή φαξ

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή φαξ, το αίτημά σας, συμπεριλαμβανομένων όλων των προσωπικών δεδομένων (όνομα, ερώτημα), θα αποθηκευτεί και θα υποβληθεί σε επεξεργασία από εμάς για τον σκοπό της επεξεργασίας του αιτήματός σας. Δεν θα διαβιβάσουμε τα δεδομένα αυτά χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Τα δεδομένα αυτά υποβάλλονται σε επεξεργασία βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 εδ. β ΓΚΠΔ, εάν το ερώτημά σας σχετίζεται με την εκπλήρωση μιας σύμβασης ή είναι απαραίτητο για την εφαρμογή προσυμβατικών μέτρων. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, η επεξεργασία βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας για την αποτελεσματική επεξεργασία των ερωτημάτων που μας απευθύνονται (άρθρο 6 παρ. 1 εδ. στ ΓΚΠΔ) ή στη συγκατάθεσή σας (άρθρο 6 παρ. 1 εδ. α ΓΚΠΔ), εφόσον αυτή έχει ζητηθεί- η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Τα δεδομένα που μας στέλνετε μέσω αιτημάτων επικοινωνίας θα παραμείνουν σε εμάς μέχρι να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε, να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την αποθήκευση ή να μην ισχύει πλέον ο σκοπός για την αποθήκευση των δεδομένων (π.χ. μετά την επεξεργασία του αιτήματός σας). Οι υποχρεωτικές νομοθετικές διατάξεις – ιδίως οι νόμιμες περίοδοι διατήρησης – δεν θίγονται.

5. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Facebook

Σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν ενσωματωθεί στοιχεία του κοινωνικού δικτύου Facebook. Ο πάροχος αυτής της υπηρεσίας είναι η Meta Platforms Ireland Limited, Merrion Road, Dublin 4, D04 X2K5, Ιρλανδία. Ωστόσο, σύμφωνα με το Facebook, τα δεδομένα που συλλέγονται διαβιβάζονται επίσης στις ΗΠΑ και σε άλλες τρίτες χώρες.

Μια επισκόπηση των στοιχείων κοινωνικής δικτύωσης του Facebook μπορείτε να βρείτε εδώ: https://developers.facebook.com/docs/plugins/?locale=de_DE.

Όταν το στοιχείο κοινωνικής δικτύωσης είναι ενεργό, δημιουργείται απευθείας σύνδεση μεταξύ της τελικής σας συσκευής και του διακομιστή του Facebook. Το Facebook λαμβάνει τις πληροφορίες ότι έχετε επισκεφθεί αυτόν τον ιστότοπο με τη διεύθυνση IP σας. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί «Like» του Facebook ενώ είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο Facebook, μπορείτε να συνδέσετε το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου με το προφίλ σας στο Facebook. Αυτό επιτρέπει στο Facebook να συσχετίσει την επίσκεψή σας σε αυτόν τον ιστότοπο με το λογαριασμό χρήστη σας. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, ως πάροχος των σελίδων, δεν έχουμε γνώση του περιεχομένου των μεταδιδόμενων δεδομένων ή της χρήσης τους από το Facebook. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου του Facebook στη διεύθυνση: https://de-de.facebook.com/privacy/explanation.

Η χρήση αυτής της υπηρεσίας βασίζεται στη συγκατάθεσή σας σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 lit. a GDPR και το άρθρο 25 παρ. 1 TDDDG. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Στο βαθμό που τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται στον ιστότοπό μας με τη βοήθεια του εργαλείου που περιγράφεται εδώ και προωθούνται στο Facebook, εμείς και η Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland είμαστε από κοινού υπεύθυνοι για την επεξεργασία αυτή των δεδομένων (άρθρο 26 ΓΚΠΔ). Η κοινή ευθύνη περιορίζεται αποκλειστικά στη συλλογή των δεδομένων και τη διαβίβασή τους στο Facebook. Η επεξεργασία που πραγματοποιείται από το Facebook μετά τη διαβίβαση δεν αποτελεί μέρος της κοινής ευθύνης. Οι υποχρεώσεις που μας βαρύνουν από κοινού έχουν καθοριστεί σε συμφωνία για την από κοινού επεξεργασία. Το κείμενο της συμφωνίας βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum. Σύμφωνα με την εν λόγω συμφωνία, είμαστε υπεύθυνοι για την παροχή των πληροφοριών προστασίας δεδομένων κατά τη χρήση του εργαλείου του Facebook και για την ασφαλή εφαρμογή του εργαλείου στον ιστότοπό μας σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Το Facebook είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια των δεδομένων των προϊόντων του Facebook. Μπορείτε να διεκδικήσετε τα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων (π.χ. αιτήσεις για πληροφορίες) σχετικά με τα δεδομένα που επεξεργάζεται το Facebook απευθείας στο Facebook. Εάν διεκδικήσετε τα δικαιώματα του υποκειμένου των δεδομένων σας σε εμάς, είμαστε υποχρεωμένοι να τα διαβιβάσουμε στο Facebook.

Η διαβίβαση δεδομένων στις ΗΠΑ βασίζεται στις τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες της Επιτροπής της ΕΕ. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum, https://de-de.facebook.com/help/566994660333381 και https://www.facebook.com/policy.php.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το «Πλαίσιο προστασίας προσωπικών δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ» (DPF). Το DPF είναι μια συμφωνία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ που αποσκοπεί στη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τα ευρωπαϊκά πρότυπα προστασίας δεδομένων για την επεξεργασία δεδομένων στις ΗΠΑ. Κάθε εταιρεία που πιστοποιείται βάσει του DPF αναλαμβάνει την υποχρέωση να συμμορφώνεται με αυτά τα πρότυπα προστασίας δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να λάβετε από τον πάροχο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.dataprivacyframework.gov/participant/4452.

Instagram

Λειτουργίες της υπηρεσίας Instagram είναι ενσωματωμένες σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι λειτουργίες αυτές προσφέρονται από την Meta Platforms Ireland Limited, Merrion Road, Dublin 4, D04 X2K5, Ιρλανδία.

Όταν το στοιχείο κοινωνικής δικτύωσης είναι ενεργό, δημιουργείται απευθείας σύνδεση μεταξύ της συσκευής σας και του διακομιστή του Instagram. Το Instagram λαμβάνει έτσι πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Εάν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο Instagram, μπορείτε να συνδέσετε το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου με το προφίλ σας στο Instagram κάνοντας κλικ στο κουμπί Instagram. Αυτό επιτρέπει στο Instagram να συνδέσει την επίσκεψή σας σε αυτόν τον ιστότοπο με τον λογαριασμό χρήστη σας. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, ως πάροχος των σελίδων, δεν έχουμε γνώση του περιεχομένου των μεταδιδόμενων δεδομένων ή της χρήσης τους από το Instagram.

Η χρήση αυτής της υπηρεσίας βασίζεται στη συγκατάθεσή σας σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 εδ. α ΓΚΠΔ και το άρθρο 25 παρ. 1 TDDDG. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Στο βαθμό που τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας το εργαλείο που περιγράφεται εδώ και προωθούνται στο Facebook ή το Instagram, εμείς και η Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland είμαστε από κοινού υπεύθυνοι για την επεξεργασία αυτή των δεδομένων (άρθρο 26 ΓΚΠΔ). Η κοινή ευθύνη περιορίζεται αποκλειστικά στη συλλογή των δεδομένων και τη διαβίβασή τους στο Facebook ή το Instagram. Η επεξεργασία που πραγματοποιείται από το Facebook ή το Instagram μετά τη διαβίβαση δεν αποτελεί μέρος της κοινής ευθύνης. Οι κοινές υποχρεώσεις που μας αναλογούν έχουν καθοριστεί σε συμφωνία κοινής επεξεργασίας. Μπορείτε να βρείτε το κείμενο της συμφωνίας στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/legal/controller_addendum. Σύμφωνα με την εν λόγω συμφωνία, είμαστε υπεύθυνοι για την παροχή των πληροφοριών προστασίας δεδομένων κατά τη χρήση του εργαλείου του Facebook ή του Instagram και για την ασφαλή εφαρμογή του εργαλείου στον ιστότοπό μας σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Το Facebook είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια των δεδομένων των προϊόντων Facebook και Instagram. Μπορείτε να διεκδικήσετε τα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων (π.χ. αιτήσεις για πληροφορίες) σχετικά με τα δεδομένα που επεξεργάζεται το Facebook ή το Instagram απευθείας στο Facebook. Εάν διεκδικήσετε τα δικαιώματα του υποκειμένου των δεδομένων σας σε εμάς, είμαστε υποχρεωμένοι να τα διαβιβάσουμε στο Facebook.

Η διαβίβαση δεδομένων στις ΗΠΑ βασίζεται στις τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες της Επιτροπής της ΕΕ. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum, https://privacycenter.instagram.com/policy/ και https://de-de.facebook.com/help/566994660333381.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου του Instagram: https://privacycenter.instagram.com/policy/.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το «Πλαίσιο προστασίας δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ» (DPF). Το DPF είναι μια συμφωνία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ, η οποία αποσκοπεί στη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τα ευρωπαϊκά πρότυπα προστασίας δεδομένων για την επεξεργασία δεδομένων στις ΗΠΑ. Κάθε εταιρεία που πιστοποιείται βάσει του DPF αναλαμβάνει την υποχρέωση να συμμορφώνεται με αυτά τα πρότυπα προστασίας δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να λάβετε από τον πάροχο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.dataprivacyframework.gov/participant/4452.

6. Πρόσθετα και εργαλεία
Γραμματοσειρές Google (τοπική φιλοξενία)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τις λεγόμενες γραμματοσειρές Google Fonts, οι οποίες παρέχονται από την Google, για την τυποποιημένη εμφάνιση γραμματοσειρών. Οι γραμματοσειρές Google εγκαθίστανται τοπικά. Δεν υπάρχει σύνδεση με τους διακομιστές της Google.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις γραμματοσειρές Google μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://developers.google.com/fonts/faq και στην πολιτική απορρήτου της Google: https://policies.google.com/privacy?hl=de.

Χάρτες Google

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί την υπηρεσία χαρτών Google Maps. Ο πάροχος είναι η Google Ireland Limited («Google»), Gordon House, Barrow Street, Δουβλίνο 4, Ιρλανδία. Με τη βοήθεια αυτής της υπηρεσίας, μπορούμε να ενσωματώσουμε υλικό χαρτών στον ιστότοπό μας.

Για τη χρήση των λειτουργιών του Google Maps, είναι απαραίτητο να αποθηκεύσετε τη διεύθυνση IP σας. Οι πληροφορίες αυτές συνήθως διαβιβάζονται σε έναν διακομιστή της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Ο πάροχος αυτού του ιστότοπου δεν έχει καμία επιρροή σε αυτή τη μεταφορά δεδομένων. Εάν είναι ενεργοποιημένοι οι Χάρτες Google, η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τις γραμματοσειρές Google Fonts με σκοπό την τυποποίηση της εμφάνισης των γραμματοσειρών. Όταν καλείτε τους Χάρτες Google, το πρόγραμμα περιήγησής σας φορτώνει τις απαιτούμενες γραμματοσειρές ιστού στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας, προκειμένου να εμφανίζονται σωστά τα κείμενα και οι γραμματοσειρές.

Η χρήση των Χαρτών Google γίνεται προς το συμφέρον μιας ελκυστικής παρουσίασης των ηλεκτρονικών μας προσφορών και για να είναι εύκολη η εύρεση των χώρων που έχουμε υποδείξει στον ιστότοπο. Αυτό συνιστά έννομο συμφέρον κατά την έννοια του άρθρου 6 παρ. 1 εδ. στ ΓΚΠΔ. Εάν έχει ζητηθεί αντίστοιχη συγκατάθεση, η επεξεργασία πραγματοποιείται αποκλειστικά βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 εδ. α ΓΚΠΔ και του άρθρου 25 παρ. 1 TDDDG, εφόσον η συγκατάθεση περιλαμβάνει την αποθήκευση cookies ή την πρόσβαση σε πληροφορίες στην τερματική συσκευή του χρήστη (π.χ. αποτύπωμα συσκευής) κατά την έννοια του TDDDG. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Η διαβίβαση δεδομένων στις ΗΠΑ βασίζεται στις τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες της Επιτροπής της ΕΕ. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://privacy.google.com/businesses/gdprcontrollerterms/ και https://privacy.google.com/businesses/gdprcontrollerterms/sccs/.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό των δεδομένων των χρηστών στην πολιτική απορρήτου της Google: https://policies.google.com/privacy?hl=de.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το «Πλαίσιο προστασίας προσωπικών δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ» (DPF). Το DPF είναι μια συμφωνία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ, η οποία αποσκοπεί στη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τα ευρωπαϊκά πρότυπα προστασίας δεδομένων για την επεξεργασία δεδομένων στις ΗΠΑ. Κάθε εταιρεία που πιστοποιείται βάσει του DPF αναλαμβάνει την υποχρέωση να συμμορφώνεται με αυτά τα πρότυπα προστασίας δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να λάβετε από τον πάροχο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.dataprivacyframework.gov/participant/5780.

Google reCAPTCHA

Χρησιμοποιούμε το «Google reCAPTCHA» (εφεξής «reCAPTCHA») σε αυτόν τον ιστότοπο. Ο πάροχος είναι η Google Ireland Limited («Google»), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland.

Ο σκοπός του reCAPTCHA είναι να ελέγχει αν τα δεδομένα εισάγονται σε αυτόν τον ιστότοπο (π.χ. σε μια φόρμα επικοινωνίας) από άνθρωπο ή από αυτοματοποιημένο πρόγραμμα. Για το σκοπό αυτό, το reCAPTCHA αναλύει τη συμπεριφορά του επισκέπτη του ιστότοπου με βάση διάφορα χαρακτηριστικά. Η ανάλυση αυτή αρχίζει αυτόματα μόλις ο επισκέπτης του ιστότοπου εισέλθει στον ιστότοπο. Για την ανάλυση, το reCAPTCHA αξιολογεί διάφορες πληροφορίες (π.χ. διεύθυνση IP, χρόνος παραμονής του επισκέπτη στον ιστότοπο ή κινήσεις του ποντικιού που πραγματοποιεί ο χρήστης). Τα δεδομένα που συλλέγονται κατά την ανάλυση διαβιβάζονται στην Google.

Οι αναλύσεις του reCAPTCHA εκτελούνται εντελώς στο παρασκήνιο. Οι επισκέπτες του ιστοτόπου δεν ενημερώνονται ότι πραγματοποιείται ανάλυση.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται και αναλύονται βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 εδ. στ ΓΚΠΔ. Ο διαχειριστής του ιστότοπου έχει έννομο συμφέρον να προστατεύσει τον ιστότοπό του από καταχρηστική αυτοματοποιημένη κατασκοπεία και SPAM. Εάν έχει ζητηθεί αντίστοιχη συγκατάθεση, η επεξεργασία πραγματοποιείται αποκλειστικά βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 εδ. α ΓΚΠΔ και του άρθρου 25 παρ. 1 TDDDG, εφόσον η συγκατάθεση περιλαμβάνει την αποθήκευση cookies ή την πρόσβαση σε πληροφορίες στην τερματική συσκευή του χρήστη (π.χ. αποτύπωση δακτυλικών αποτυπωμάτων συσκευής) κατά την έννοια του TDDDG. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google reCAPTCHA, ανατρέξτε στην Πολιτική απορρήτου της Google και στους Όρους υπηρεσίας της Google στους ακόλουθους συνδέσμους: https://policies.google.com/privacy?hl=de και https://policies.google.com/terms?hl=de.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το «Πλαίσιο προστασίας προσωπικών δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ» (DPF). Το DPF είναι μια συμφωνία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ, η οποία αποσκοπεί στη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τα ευρωπαϊκά πρότυπα προστασίας δεδομένων για την επεξεργασία δεδομένων στις ΗΠΑ. Κάθε εταιρεία που πιστοποιείται βάσει του DPF αναλαμβάνει την υποχρέωση να συμμορφώνεται με αυτά τα πρότυπα προστασίας δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να λάβετε από τον πάροχο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.dataprivacyframework.gov/participant/5780.

Wordfence

Έχουμε ενσωματώσει το Wordfence σε αυτόν τον ιστότοπο. Ο πάροχος είναι η Defiant Inc, Defiant, Inc, 800 5th Ave Ste 4100, Seattle, WA 98104, USA (εφεξής «Wordfence»).

Το Wordfence χρησιμεύει για την προστασία του ιστότοπού μας από ανεπιθύμητη πρόσβαση ή κακόβουλες κυβερνοεπιθέσεις. Για το σκοπό αυτό, ο ιστότοπός μας εγκαθιστά μια μόνιμη σύνδεση με τους διακομιστές της Wordfence, ώστε η Wordfence να μπορεί να συγκρίνει τις βάσεις δεδομένων της με τις προσβάσεις που πραγματοποιούνται στον ιστότοπό μας και να τις αποκλείει, εάν είναι απαραίτητο.

Η χρήση της Wordfence βασίζεται στο άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ. Ο διαχειριστής του ιστότοπου έχει έννομο συμφέρον να προστατεύει τον ιστότοπό του όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Εάν έχει ζητηθεί αντίστοιχη συγκατάθεση, η επεξεργασία διενεργείται αποκλειστικά βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 εδ. α ΓΚΠΔ και του άρθρου 25 παρ. 1 TDDDG, εφόσον η συγκατάθεση περιλαμβάνει την αποθήκευση cookies ή την πρόσβαση σε πληροφορίες στην τερματική συσκευή του χρήστη (π.χ. αποτύπωμα συσκευής) κατά την έννοια του TDDDG. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή.

Η διαβίβαση δεδομένων στις ΗΠΑ βασίζεται στις τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες της Επιτροπής της ΕΕ. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.wordfence.com/help/general-data-protection-regulation/.

Επεξεργασία παραγγελιών

Έχουμε συνάψει συμφωνία επεξεργασίας δεδομένων (DPA) για τη χρήση της προαναφερθείσας υπηρεσίας. Πρόκειται για μια σύμβαση που απαιτείται από τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, η οποία διασφαλίζει ότι επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του ιστότοπού μας μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας και σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ.

Πηγή: https://www.e-recht24.de